Layan Sebentar

Followers

Wednesday, December 15, 2010

Sepucuk Surat Cinta Yang Sadis Dari Seorang Lelaki

Hari tu AWAK tanya tang mane kite sayang kat aWAK.
Time tu kite tak dapat nak jawab. Semalam aWAK merajuk ngan kite, kite dah penat nak layan. AWAK call kat kite kite malas nak jawab. Tang mane erk kite sayang kat aWAK? Semalaman kite duk pk soalan tu. Pernah ke? Maybe tak sedalam cinta Titanic atau Taj Mahal. Sayang kite kat aWAK sangatla kerdil. Sebab tu la aWAK selalu merajuk erk? Tak tahula, setahu kite:


1. Sebelum kite kenal aWAK, setiap sem kite dapat Anugerah Dekan. Bile dah kenal ngan aWAK, setiap sem kite repeat paper. Sebelum kenal ngan aWAK kite belajar pakai duit biasiswa, lepas kenal ngan ayang, keluar makan lagi nak mintak duit ngan emak kite.


2. Kalau ade 1 buah epal, kite bagi je kat aWAK. Kalau ade 2 buah epal, kita bagi yang besar kat aWAK.


3. Kalau kite makan ikan, aWAK makan tang badan ikan tu, kite pula makan tang kepala ikan tu je.


4. AWAK ni tak la cun sangat, tapi kite tak pernah kutuk aWAK tak cun. Tapi kite yang hensem ni aWAK lagi nak kutuk ngan member depan kite, kata kite tak hensem langsung. Eera Fazira berlalu depan mata, kite diam je. Takut kalau puji kang aWAK marah. Mat Indon duk depan Sogo aWAK gi ngorat time kite gi tandas. Siap mintak nombor tepon depan kite lagi.


5. Kalau keluar ngan aWAK, aWAK slambe nak makan Starbucks, kite tipu kite dah kenyang, padahal bile dah sampai kat umah kite makan mee maggi.


6. Sebelum kenal ngan aWAK.., kite tak pernah ade girlfriend. Selepas aWAK kenal ngan kite, genaplah koleksi aWAK ada 20 boyfriend kesemuanya. Kite tak pernah marah aWAK playgirl, dah tu aWAK kata kite cam sami buddha.


7. Kalau aWAK rasa nak cium kite, aWAK cium terus tak pernah tanya pun. Tapi bile kite rasa nak cium aWAK, lepas tanye lagi nak kene reject.


8. AWAK selalu pukul dada kite, tampar muka kite, cubit peha kite, kite tak pernah tengking sekali pun, apatah lagi nak cubit, nak tampar, nak pukul?


9. Pernah aWAK tanya kalau aWAK jatuh cinta ngan laki lain, kite nak buat ape. Kite kate kite nak bunuh laki tu. Tapi bile kite tanya kalau kite jatuh cinta kat pompuan lain, aWAK nak buat ape, aWAK kata nak bunuh kite, emak kite, ayah kite ngan nenek kite.


10. Kite beli mask Clinique ngan aWAK harga RM300 kite kate harga RM30. AWAK beli jam tangan kat kite harga RM30 aWAK kate harga RM300.


11. Setiap kali berjumpe kite bagi hadiah kat aWAK, tapi setiap tahun birthday kite aWAK kate dah lupe.


12. Time g shopping kite la yang kena tolak troli ke hulu ke hilir ke tepi ke tengah mcm kite nie kuli aWAK.


13. Kite rosakkan headphone walkmen aWAK, kite ganti satu discman baru. AWAK rosakkan kerete kite, ayang buat derk je.


14. Sekali aWAK demam, kite kene diet 2kg nak jaga ayang. Sekali kite demam, aWAK tambah berat 2kg sebab abiskan makanan kite.


15. Kite tak pernah kata aWAK pendek, aWAK marah kite tinggi sangat, member aWAK ketawakan aWAK sbb pendek.


16. AWAK datang umah kite, kite tido sofa, kite datang umah aWAK, kite gak yang tido kat sofa.


17. Mak kite belikan rantai Tiffany untuk aWAK. Mak aWAK tak pernah ajak kite makan kat umah aWAK walau sekalipun.


18. Kucing umah kite bersalin, kite bagi anak kucing yang paling cute kat aWAK, 2 hari je aWAK bela, kucing tu dah mati. AWAK tak kate pa pe pun. AWAK bagi ikan emas yang dah dekat mati kat kite, 2 hari kite bela dah mati. AWAK kata nak bunuh semua anak kucing kite.


19. AWAK kalau nak pakai duit kite, terus ambil takyah bagitau. 30 ke 80 ke seratus ke selagi wallet kite ade duit. Aritu kite nak pinjam 10 ringgit sebab terlupe bawa wallet, aWAK kate kite kedekut.


20. Birthday aWAK kite tak pernah terlupe. Birthday kite arini aWAK tak pernah ingat..

Sebenarnya.....bila Cikgu Tie terbaca surat nie dari facebook rakan Cikgu Tie....Mula lah tertanya-tanya di dalam hati....
Wujudkah lelaki macam ni kat zaman nie????


Jawab sat....ada ke tak dak?

0 sudi komen N3 Cikgu Tie:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Sila klik dan layan sebentar!

Sahabat Online 3

Ikan Ajaib Yang Tak Pernah Kenyang Jika Diberi Makan.

Jangan Lupa Tolong Beri Makan Ikan Ajaibku Yang Selalu Lapar ini!

Bacaan Ayat-ayat suci