Layan Sebentar

Followers

Monday, January 17, 2011

Tak Ingin Aku Bersembunyi Lagi......

Cikgu Tie

As salam.....

Ramai sangat yang asyik bertanya Cikgu Tie... 
Kenapa Cikgu Tie sembunyikan diri disebalik Bunga Mawar????

Oleh karana tak mahu menjawab soalan dengan jawapan yang biarlah menjadi rahsia,di hati Cikgu Tie.......

Hari ini....dengan rasa rendah diri serta penuh kerelaan dan keikhlasan di hati.....
Cikgu Tie keluar dengan membawa sebuah senyuman sebagai tanda.....
Salam Persahabatan dan Salam Perkenalan 
buat pembaca juga rakan-rakan blog yang sudah bersama Cikgu Tie di dalam dunia blog ini yang sudah
 berusia selama 2 bulan 4 hari..

Terima kasih kerana sudi menjadi Followers Cikgu Tie. Mungkin blog Cikgu Tie tidak sehebat blog anda dan biarlah blog Cikgu Tie tidak popular......asalkan Cikgu Tie rasa bahagia dan ikhlas dengan adanya dan seadanya.

Memiliki sebuah blog ini dirasakan seperti memiliki sebidang tanah yang perlu diusahakan dan setiap usaha perlu disertai dengan kesabaran untuk mendatangkan hasil dan hasil usaha sendiri itulah yang mampu memberi seribu kepuasan yang sukar untuk digambarkan tak kiralah apa pun hasilnya.....

Tujuan dan niat sebenar kita untuk mempunyai blog itu yang penting.Selagi ada hati untuk berkongsi ilmu,selagi ada hati yang ikhlas untuk berjuang.....Insyaallah,

Pada pendapat Cikgu Tie dunia blog adalah dunia yang mampu memberikan kita bernafas di alam barunya yang  tersendiri dan sukar untuk kita tafsirkan di sini.

Sesungguhnya hanya mereka yang miliki blog saja yang akan faham apa itu dunia blog.

12 sudi komen N3 Cikgu Tie:

Sham said...

betul3x...hehee...waa baru 2 bulan berblog entry dah begitu banyak...

Cikgu Tie said...

Alhamdulillah...kebetulan mula berblog pada musim cuti sekolah,sempatlah buat banyak N3.

noor said...

slmt ptg cikgu..
slmt kenal juga

fa-in said...

ye cikgu suda muncul,
selamat berblogging cikgu..
all the best! :D

Ujang9897 said...

cayalah cikgu....

Cikgu Tie said...

Selamat berkenalan Noor!

Cikgu Tie said...

T/kasih fa-in.Saja nak cuba dunia baru.

Cikgu Tie said...

Bestnya...Ujang datang blog Cikgu Tie!

Ati Masrif said...

baguslah tu
usah main sembunyi2 lagi..hihi

Cikgu Tie said...

hehehe....

Solihin Zubir said...

ya.. betul tu Cikgu!
berblogging memerlukan kesabaran yang tinggi..
semua blogger yg hebat juga bermula dari bawah utk berada di puncak..
tp kalau dh di atas, jgn pula lupa yg berada di bawah.. :D

Cikgu Tie said...

Mudah-mudahan Solihin yer....
insyaallah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Sila klik dan layan sebentar!

Sahabat Online 3

Ikan Ajaib Yang Tak Pernah Kenyang Jika Diberi Makan.

Jangan Lupa Tolong Beri Makan Ikan Ajaibku Yang Selalu Lapar ini!

Bacaan Ayat-ayat suci