Layan Sebentar

Followers

Sunday, March 13, 2011

Gambar perempuan lawa pertama yang berjaya membuat Cikgu Tie rasa pening.

GAMBAR BAGI ORANG PENING
As Salam pembaca blog Cikgu Tie!

Sebelum nie tak pernah rasa pening macam nie bila lihat gambar.
Entahlah seni apa entah gambar nie sehingga membuat Cikgu Tie jadi pening.
Agaknya ini gambar orang yang tak nak bagi  orang tatap gambar dia.hehehe....

 Anda...kalau nak pening tatapilah gambar ini.
Cikgu Tie saja nak bagi anda pening sama.
Pening tak???

P/S***kalau tak pening tataplah bagi lama-lama sampai anda pening.
kihkihkih...(gelak suka setelah dapat bagi orang juga pening.)
Lepas pening jangan marah Cikgu Tie...... 
tapi marah pada tuan punya blog 
yang dulu-dulu bagi 
Cikgu Tie rasa pening.

12 sudi komen N3 Cikgu Tie:

Fairus Bin Mamat said...

HUH.. MEMANG SAKIT MATA PANDANG.. TAK PENING.. SUSAH NAK TENGOK..

Prince Halilintar said...

owh..prince pon dah pernah tgk pic ni..hehe..diorg gune teknik lukisan..mmg penin klu tgk kan..hehe

Kakzakie said...

Cikgu...

mata kita pun turun-naik tu yg jadi pening. jangan ketawa cikgu kakak dah pening nie.....

Cikgu Nurin said...

Ha'ah betul laa...pening....:(((
mesti dia buat kerja tak ikhlas..bagi orang pening...hi hi hi...

Park Young Shake said...

As Salam Cikgu Tie !

Memang pening tengok gambar tue, tak pening pun boleh jadi pening....
Tapi kalau cikgu nak tau, lagi pening kalau poket kosong !

Amik la tak payah lari... kalau lari pun Park Sheikh kejar.... Hahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

kikiki*

kuasa edit katakan =)

Cikgu Tie said...

Fairus....
pening ler tu!cuba renung bagi lama sikit.hehehe....

Cikgu Tie said...

prince...
hehehe....

Cikgu Tie said...

kakzakie....
tak kira....nak ketawa jugak kat kak.

Cikgu Tie said...

Cikgu Nurin.....
keikhlasan itu umpama semut hitam di atas batu hitam pda waktu malam yang kelam.susah sangat nak nampak tau!

Cikgu Tie said...

Park Young Shake ....
hehehe.....
kejar ler kalau dapat.
Terima kasih yer untuk gambar nie.

Cikgu Tie said...

miss lolly.....
kenapa gelak...tak pening ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Sila klik dan layan sebentar!

Sahabat Online 3

Ikan Ajaib Yang Tak Pernah Kenyang Jika Diberi Makan.

Jangan Lupa Tolong Beri Makan Ikan Ajaibku Yang Selalu Lapar ini!

Bacaan Ayat-ayat suci