Layan Sebentar

Followers

Wednesday, June 8, 2011

Blog Baru Sebagai Tugasan Teknologi PPG UUM

As salam pembaca blog Cikgu Tie!


Lama sungguh tak update blog. Dah naik bersawang dah. Maaflah....masa dan keadaan tidak mengizinkan untuk  aktif berblog seperti dulu. Sebenarnya rasa rindu pada sahabat yang wujud di alam maya ini tetap ada. Lebih-lebih lagi kepada sahabat online yang setia dan selalu datang komen ke blog Destinasi Cikgu Tie.


Baru-baru nie dapat tugasan untuk membina sebuah blog tentang teknologi pendidikan.Berbekalkan sedikit pengalaman yang ada, terbinalah juga sebuah blog baru Cikgu Tie iaitu blog bertajuk  "Bersama Dunia Teknologi" Blog tersebut dinilai berdasarkan kandungan blog dan artikel yang telah ditetapkan syaratnya. Selain itu blog tersebut perlu ada jumlah follower sekurang-kurangnya 40 orang dan perlu ada komen dalam artikel tersebut.Aduh...inilah yang sukar ni. Bukan boleh nak memaksa orang follow dan komen blog kita kannn!!!???
Bersama Dunia Teknologi


P/S: Nak tak nak terpaksalah guna ayat nie......Jom follow blog "Bersama Dunia Teknologi" nanti saya follow balik. ahaakks.....

7 sudi komen N3 Cikgu Tie:

fairus said...

Ya bu.. udah di follow... kelihatan udah ramai yang follownya.. :)

Cikgu Tie said...

terima kasih fairus yer kerana masih sudi datang komen kat blog cikgu tie yang dah bersawang nie.

Kakzakie said...

Tak apa cikgu nanti kakak follow blog itu moga akan ada kemajuan. Benar tak mudah nak merangasang org. tapi dah dipertanggung-jawabkan kenalah buat...

Cikgu Tie said...

Terima kasih kakzakie kerana memahami.

sal said...

apa khabar cikgu tie..moga sentiasa sihat dan sejahtera..
nice blog baru..

Cikgu Tie said...

Terima kasih sal karana datang follow cikgu tie. Blog baru tu merupakan assignment teknologi Cikgu Tie.

Queenie said...

Assalamualaikum cikgu...
apekabar? i follow....bila free ya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Sila klik dan layan sebentar!

Sahabat Online 3

Ikan Ajaib Yang Tak Pernah Kenyang Jika Diberi Makan.

Jangan Lupa Tolong Beri Makan Ikan Ajaibku Yang Selalu Lapar ini!

Bacaan Ayat-ayat suci