Layan Sebentar

Followers

Thursday, July 21, 2011

Winter Sonata



P/S:  Teringat pada suatu ketika dulu. Banyak sangat masa dihabiskan untuk menonton CERITA KOREA nie. Tak tahulah pulak di mana seninya cerita ni sehingga tak pernah lepas  menonton setiap episodnya. 

11 sudi komen N3 Cikgu Tie:

Acik Erna said...

assalam cik gu tie..acik masih lagi dengan cerita korea..tapi dulu2 masa winter sonata tak tengok pun.

kasihredha said...

suka lagu2 dia :)

Cikgu Tie said...

Acik Erna...
Nasib baik tak tengok, kalau tak...mesti selalu nak tengok setiap episodnya. dah tak boleh buat kerja lain dah.hehehe...
Sekarang nie saja cikgu tie tak nak layan cerita korea. Bukan apa, kalau mula layan...dah payah nak berhenti lagi tak tamat episodnya.

Cikgu Tie said...

Kak Kasih....
Cikgu tie pun suka jugak!

fairus said...

TAK LAYAN CERITA NI... :)

Kakzakie said...

Mungkin tayangan pada waktu siang, so kakak tak pernah pun menonton cerita ini. Lagi pula kakak teramat jarang menonton tv...

Cikgu Tie said...

Fairus...
Cikgu tie faham ler....Orang Muzium, manalah nak dan layan cerita macam nie kan?hehehe....

Cikgu Tie said...

Kakzakie....
Memang tayang waktu siang pun.

ahmad humairi said...

Boleh je kita layan kat blog ni citer tu....

Queenie said...

ntahlah ya...tp apa2 pun drama bersiri, sekali dah tengok mmg mcm berantu...kecuali cerita Indonesia, memula nampak mcm real lama2 mengarut...

tp saya suka drama siri 'kiamat sudah dekat' dalam gelak ada teladan...

saya said...

saya pon tak pernah miss tengok cerita tu, masa tu kira memang tengah hangat la cerita korea tu. hehehhee....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Sila klik dan layan sebentar!

Sahabat Online 3

Ikan Ajaib Yang Tak Pernah Kenyang Jika Diberi Makan.

Jangan Lupa Tolong Beri Makan Ikan Ajaibku Yang Selalu Lapar ini!

Bacaan Ayat-ayat suci