Layan Sebentar

Followers

Tuesday, October 4, 2011

Di Saat Aku Mencintaimu



Di Saat Aku Mencintaimu

mengapa kau pergi, mengapa kau pergi
di saat aku mulai mencintaimu
berharap engkau jadi kekasih hatiku
malah kau pergi jauh dari hidupku

menyendiri lagi, menyendiri lagi
di saat kau tinggalkan diriku pergi
tak pernah ada yang menghiasi hariku
di saat aku terbangun dari tidurku


aku inginkan dirimu datang dan temui aku
kan ku katakan padamu aku sangat mencintai dirimu
aku inginkan dirimu datang dan temui aku
kan ku katakan padamu aku sangat mencinta




menyendiri lagi, menyendiri lagi
di saat kau tinggalkan diriku pergi
tak pernah ada yang menghiasi hariku
di saat aku terbangun dari tidurku


aku inginkan dirimu datang dan temui aku
kan ku katakan padamu aku sangat mencintai dirimu
aku inginkan dirimu datang dan temui aku
kan ku katakan padamu aku sangat mencinta




semoga engkau kan mengerti tentang perasaan ini
maaf ku telah terbuai akan indahnya cinta (indahnya cinta)
maaf sungguh ku tak bisa (tak bisa) untuk kembali padamu
maaf ku telah terbuai akan indahnya cinta



aku inginkan dirimu datang dan temui aku
kan ku katakan padamu aku sangat mencinta



P/S: Lagu ni tak bermaksud apa-apa arr. 
Tapi entah kenapa....aku suka sangat dengar lagu ni.

9 sudi komen N3 Cikgu Tie:

fairus said...

AKU JUGA MENYINTAIMU...

YA ALLAH...

YA RAHMAN...

YA RAHIM...

miloais said...

jiwang banget uols!
hik hik hik

Prince Halilintar said...

yeke ni..ke ade sesorg2 muncul dalam hati cikgu tie ni..hehe

luahfikiran said...

SALAM,
ADA SEBAB TU BILA SUKA DENGAR !

Cikgu Tie said...

@fairus sesungguhnya dengan mencintai Allah akan membuat hati kita merasa tenang.

Cikgu Tie said...

@miloais tak salahkan sekali-sekala kita layan lagu jiwang!hehehe....

Cikgu Tie said...

@Prince Halilintar ada-ada ajer prince ni, orang yang muncul dalam hati cikgu tie, tak lain hanya suami cikgu tie ajer tau! Prince lainlah....kalau letak lagu ni dalam N3 blog prince...Cikgu tie jamin sahih ada makna. Betul kan Prince??? Jangan malu nak ngaku yer!hehehe....

Cikgu Tie said...

@luahfikiran Memang ada sebab iaitu sebab lagu tu sedap didengar. Melodi dia bila dengar payah nak jemu....mendayu ajer! diulang berkali-kali pun tak pa.

tricksrex said...

lagu ni membuatkan kita nak dengar banyak banyak kali

tang melodi tu fuhh haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Sila klik dan layan sebentar!

Sahabat Online 3

Ikan Ajaib Yang Tak Pernah Kenyang Jika Diberi Makan.

Jangan Lupa Tolong Beri Makan Ikan Ajaibku Yang Selalu Lapar ini!

Bacaan Ayat-ayat suci