Layan Sebentar

Followers

Monday, February 21, 2011

Ayu sungguh kelihatan apabila Datuk Siti Nurhaliza memakai tudung secara normal yer!

Assalamualaikum!


Gambar ni diambil semasa Datuk Siti Nurhaliza datang ke Majlis Perasmian Masjid Al-Khalidiah yang telah dibiayai bersama dengan suaminya Datuk K di Sungai Petani baru-baru ini.


Lihatlah betapa cantik dan ayunya dia!
Teruja betul Cikgu Tie melihat keayuannya.
Tidakkah anda rasa sebagai mana yang Cikgu Tie rasa?

Datuk Siti Nurhaliza

Keayuannya kelihatan sungguh terserlah.

kecantikannya kelihatan menonjol walau di mana dia berada.

Masjid Al-khalidiah

19 sudi komen N3 Cikgu Tie:

Cikgu Nurin said...

memang...dia sentiasa cantik...kalau lah dia pakai tudung macam ni ...dari dok pakai tudung a.k.a kopiah tu....

khaifaiz said...

alahai cantiknyer

Prince Halilintar said...

cantik betul..itulah keindahan ciptaan Tuhan..

KUREKURE COMEL said...

kan bgus kalau istiqamah mcm tu kan...comel je...

Ummi Hanie said...

salam kenalan cikgu ,

alahai suwitnyeee siti..mcm ni buleh la minat balik kaw2 mcm dolu2...heee;p

p.s : kebetulan di blog saya baru saje anjurkan sebuah Giveaway sempena ulangtahun ke-3 berblog..jemput cikgu n kawan2 join ? tq.. :)

shahjiehan said...

salam kenal CG..kedah tang mana?shah kat langkawi...lallaala

Ati Masrif said...

cikgu tie dok sekitar situ ke..

tunjuklah gambor banyak2 lagi..

semoga terbuka hati dia nanti...ameen!

Jom baca: INILAH PUNCANYA…

Cikgu Tie said...

Cikgu Nurin....
Setuju sangat,memang dia cantik pakai tudung mcm ni drpd tudung kopiah dia tu kan!

Cikgu Tie said...

Khaifaiz...
hai...teruja nampak!jgn lebih yer nanti datuk k marah.hehehe....

Cikgu Tie said...

Prince....
memang cantik pun.

Cikgu Tie said...

kure-kure comel....
awak pun nampak cantik jugak ler!kihkihkih

Cikgu Tie said...

Ummie hani....
Cikgu tie pun rasa nak minat balik.

Cikgu Tie said...

shahjiehan....
Cikgu Tie kat Alor Setar.Nak p langkawi kena naik feri.huhuhu...

Cikgu Tie said...

Ati....
Bukanlah,Cikgu tie tinggal di Alor Setar....tapi tak jauh ler dgn Sungai Petani.

Bila nak ajar buat link ke N3 ni?Dah tak sabar nak belajar ni!

wahida said...

alhamdulillah, semoga murah rezeki mereka berdua...

mmg cantik siti pakai tudung...akak doakan saya semoga saya pun akan beralih seperti dia...

Cikgu Tie said...

Wahida...
Insyaallah,semoga akan dibukakan hati untuk ke arah itu.

Rinna said...

Setuju sgt2..bila tgk Siti pakai tudung tutup penuh rambut tuh.. sweet je kan.. Tah laa pokok pangkalnya diri dia sendiri laa. fikirkannya.. :)

Cikgu Tie said...

Rinna
setuju dgn Rinna,semuanya bergantung pada diri sendiri.

Fairus Bin Mamat said...

OH.. SITI.. SAMPAI HATI KAU MEMILIH DATUK K.. :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Sila klik dan layan sebentar!

Sahabat Online 3

Ikan Ajaib Yang Tak Pernah Kenyang Jika Diberi Makan.

Jangan Lupa Tolong Beri Makan Ikan Ajaibku Yang Selalu Lapar ini!

Bacaan Ayat-ayat suci