Layan Sebentar

Followers

Sunday, February 27, 2011

N3 UNTUK SAHABAT BLOGGER CIKGU TIE

Assalamualaikum!


N3 nie Cikgu Tie Buat Khas untuk sahabat alam maya yang Cikgu Tie rasa agak rapat dan selalu datang komen blog Cikgu Tie.


Terima kasih diucapkan di atas kesudian anda menjadi sahabat alam maya Cikgu Tie.


ATI MASRIF  blogger yang selalu datang bertanya khabar dan komen N3 blog Cikgu Tie.Ati juga telah ajar Cikgu Tie cara untuk tinggal link N3 di ruangan komen.Ilmu nie berguna sangat utk kite.   


PRINCE HALILINTAR  blogger yang selalu datang komen blog Cikgu Tie.Terima kasih prince....nanti datang komen lagi tau!


FAIRUS blogger yang selalu datang tolong bagi makan ikan ajaib yang tak pernah kenyang Cikgu Tie.Top 10 blog Cikgu Tie lagi nie ha.Jom tengok kalau tak caya.Komen pun dia rajin jugak.


KASIHREDHA   selalu datang komen setiap N3 terbaru Cikgu Tie.Terima kasih yer!


CIKGU NURIN  blogger yang selalu datang komen dan merupakan blogger pertama berani tanya tentang nombor 4848 di ruang komen.
ramah blogger nie.hehehe....


ABDUL RAZAK blogger yang selalu jugak datang komen dan Cikgu Tie rasa nak belajar bila pergi ke blognya .Nak tahu kenapa jom p.Banyak ilmu boleh kita belajar.


AZRUL AZMI  blogger yang Cikgu Tie pernah terpanggil nama bapa dia...maaf yer Azrul Cikgu Tie betul-betul tak perasan.


CIKBIB blogger yang selalu menyertai setiap contest yang Cikgu Tie tag dekat dia.Blogger yang sudi menyertai blog list Cikgu Tie.Terima kasih Cik Bib yer!


P/S***Kepada blogger lain yang datang komen di N3 Cikgu Tie tapi tidak disenaraikan di sini,jangan kecil hati yer....nanti giliran anda pulak.

10 sudi komen N3 Cikgu Tie:

Lady of Leisure said...

happy blogging.. :)

apple hijau said...

cikgu tie, prince halilintar tu memang rajin komen. he he...

Ati Masrif said...

as salam cikgu tie,

terima kasih daun keladi la
sebut2 nama ati di sini..

^_____^

fairus tu pernah beberapa kali msuk
blog dia tp tak reti camne nk komen...


Jom baca: NORSYAHMI DANIEL

Abd Razak said...

السلم عليكم ورحمة الله

Syukran cikgu..

Banyak kekurangan yang ada pada diri saya, hanya sekadar berpesan-pesan kepada kebaikan.

Prince Halilintar said...

walaupon hanya sahabat maya tapi prince suke dgr cite2 dan nasihat dari cikgu tie..thumbs up

bunga said...

bunga xkecil hati..hehe..

Cikgu Nurin said...

Eh eh..nama kita,nama kita....he he he..tq Cikgu Tie...

Huraizah said...

sy pun xkecik ati juga...:) selalu baca blog cikgu tie..

Dr. Rodzila Rodi said...

cikgu tie,
kesibukan membataskan..tapi mmg akan jengah bila berkesempatan..

saya tetap akan membaca dan mengikuti blog cikgu tie

Cik Bib said...

erk...cikbib pun ada yer.sy org baru.hehehe...
gudluck cikgu Tie dlm dunia blogger.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Sila klik dan layan sebentar!

Sahabat Online 3

Ikan Ajaib Yang Tak Pernah Kenyang Jika Diberi Makan.

Jangan Lupa Tolong Beri Makan Ikan Ajaibku Yang Selalu Lapar ini!

Bacaan Ayat-ayat suci