Layan Sebentar

Followers

Wednesday, March 23, 2011

Syoknya...bila dapat layan lagu jiwang

As Salam pembaca blog Cikgu Tie!
Maaf yer....dah lama tak update blog.
Lama ker?Hehehe.....
Baru 4 hari ajer kot.....rasa macam dah lama sangat-sangat.
Jom layan lagu jiwang yang dinyanyikan oleh Ruth Sahanaya.
Syok tau....bila sekali-sekala layan lagu jiwang nie!





Kaulah Segalanya


Mungkin hanya tuhan
yang tahu segalanya
apa yang kuinginkan
di saat-saat ini

kau tak kan percaya
kau selalu di hati
haruskah ku menangis
untuk menyatakan yang sesungguhnya

kaulah segalanya untukku
kaulah curahan hati ini
tak mungkin ku melupakanmu
tiada lagi yang kuharap hanya kau seorang

P/S***Lagu nie kalau tak silap Cikgu Tie, pernah popular pada zaman Cikgu Tie di Tingkatan Enam dulu.

8 sudi komen N3 Cikgu Tie:

kakcik said...

Assalamu'alaikum Cikgu Tie...

wah! dalam hujan2 ni layan lagu jiwang sambil makan ubi rebus cecah kelapa dan minum kopi o panas sedap juga... :)

Ati Masrif said...

awatnya ni..

tiba-tiba jadi lagu ni

ha...mesti ada apa2 :P

apple hijau said...

sy pun suka dengar lagu2 jiwang mcm lagu ni...sy tak marah pun bila org kata sy ni jejiwang..ha ha

miloais said...

cikgu tie : cuaca sejuk mendung
layan lagu jiwang memang best lah
mau terlena jadiknya...

Fairus Bin Mamat said...

CIKGU JIWANG.. :p

Khairul Amry Mohamad Puad said...

lirik menusuk!!
saya jiwang saya ok...erk!

Cikgu Nurin said...

huuuuu..feveretttt...terbaek nihhhh...*lagu zaman cinta monyet..*

Huraizah said...

wahhh...jiwang nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popular Posts

Sila klik dan layan sebentar!

Sahabat Online 3

Ikan Ajaib Yang Tak Pernah Kenyang Jika Diberi Makan.

Jangan Lupa Tolong Beri Makan Ikan Ajaibku Yang Selalu Lapar ini!

Bacaan Ayat-ayat suci